Cégeknek

Tisztelt Érdeklődő!

A Civil Centrum Közhasznú Alapítvány és a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesület által üzemeltetett www.hellowork.hu portál, megváltozott munkaképességű emberek állásközvetítését végzi.

Vállalatoknak ajánlunk lehetőséget a portálon keresztül, hogy megtalálják a legmegfelelőbb szakembert céljaik eléréséhez.

A hellowork.hu oldalon ingyenesen biztosítjuk az állásfeltöltést, közvetítést a gazdaság azon szereplőinek, akik megváltozott munkaképességű emberekkel szeretnék csapatukat erősíteni.

Amennyiben felmerült vállalatuknál a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása, de nem tudják, hogy merre induljanak, szívesen állunk rendelkezésükre.

Keressenek bennünket bizalommal, segítünk az elindulásban!

A Civil Centrum Közhasznú Alapítvány szolgáltatásai:

- felkészítés megváltozott munkaképességű munkavállaló fogadására

- munkahelyek kialakításának segítése

- munkaadók, munkatársak érzékenyítése

Hirdetés feladása

1. Állás hirdetését, vagy képzési felhívását a kapcsolat[kukac]hellowork[pont]hu címre küldje el az alábbi adatokkal (word, excel, pdf, odf, txt formátumok valamelyikében):

- Álláshirdetés, vagy képzési felhívás szövege, amelyet teljes egészében szeretne megjelentetni.

- Álláshirdetést, vagy képzési felhívást kínáló cég neve, adószáma, székhelye.

- Kapcsolattartó neve, email címe, telefonszáma.

2. A valódiság ellenőrzése után a hirdetés a weboldalon megjelenik melyről a kapcsolattartó email címére visszaigazolást küldünk.

3. Az állás hirdetést, vagy képzési felhívást kínáló cég a kapcsolat[kukac]hellowork[pont]hu címre küldött hirdetési kérelmével egyidejűleg elfogadja a weboldal általános szerződési feltételeit és adatkezelési irányelveit.

4. A kapcsolattartó email címére érkező rendszerüzeneti linkeken keresztül önállóan, egyszerűen menedzselheti az állásra jelentkezőket, olvashatja pályázataikat, módosíthatja, vagy kapcsolhatja ki hirdetését.

5. Amennyiben célzott keresést, vagy előszűrést igényel a hirdetésben jelentkezésekre, vagy a weboldal adatbázisában,  kérelmét küldje el a kapcsolat[kukac]hellowork[pont]hu címre. A kapcsolat[kukac]hellowork[pont]hu címre küldött kérelmével egyidejűleg elfogadja a weboldal általános szerződési feltételeit és adatkezelési irányelveit.

Részletesebb információkért, speciális szolgáltatásainkért keressenek minket az alábbi elérhetőségeken:

Vállalati kapcsolattartó: Farnady Judit, ügyvezető

Telefon: +36 30 270 4521

E-mail: kapcsolat[kukac]hellowork[pont]hu